pancuran cap 001

  • Logo & desain: ngaropéa
  • MOQ: 5000pcs
  • Port: Shanghai, Ningbo atanapi Guangzhou
  • jéntré produk

    Tags produk

    item Ngaran mandi Cap
    gaya Leungeun-dijieun atawa mesin-dijieun
    pak-pakan 10pcs / roll, 10rolls / kantong, 20bags / ctn-2000pcs / ctn
    material LDPE
    warna rupa-rupa
    ukuran 18 "19"
    MOQ 3000pcs
    Kamampuh produksi 500.000 Piece / Potongan per Poé
    fee sampel haratis
    brand Ngaran OEM

  • Saméméhna:
  • : Salajengna

  • 
    WhatsApp Online Chat !