Shanghai HOTELEX 2016

Dina 28th Maret 2016, 8 staffs sahiji parusahaan urang ngahadiran Hotelex di Shanghai, nu kadua kalina anu kami geus dihadiran hiji acara internasional, salila kami geus katarik beuki pisan klien anyar.
Hotelex, katelah acara dagang pangbadagna di Cina kaasup wewengkon di handap: Industri hotél, jasa pikeun hotél sarta restoran, téknologi keur dahareun hotél sarta restoran, hiasan, sareng deui, boga 60000 ㎡ sadia pikeun paméran jeung 751 exhibitors ti 19 nagara.

1 (2)

1 (3)

1


Post time: Apr-10-2016

WhatsApp Online Chat !