hotél sisir 020

  • Logo & desain: ngaropéa
  • MOQ: 5000pcs
  • Port: Shanghai, Ningbo atanapi Guangzhou
  • jéntré produk

    Tags produk

    item Ngaran sisir
    material Plastik, kai
    warna Bodas, transparan, warna alam atanapi sakumaha pamundut anjeun
    logo Salaku sarat klien urang
    ngetik Foldable atanapi un-foldable,
    Bentukna saperti sarat klien urang 
    pamakéan Hotél, imah, indoor, travel
    paket Bulk item, Opp kantong, kotak karton
    volume karton 500 / karton

  • Saméméhna:
  • : Salajengna

  • 
    WhatsApp Online Chat !