Amenities hotél Atur 024

  • Logo & desain: ngaropéa
  • MOQ: 5000pcs
  • Port: Shanghai, Ningbo atanapi Guangzhou
  • jéntré produk

    Tags produk

    item spésifikasi tunggal rinci pakét
    cair Warna cair jeung aroma sakumaha pamundut anjeun  botol, tube, sachet.
    sabun Warna sabun sarta aroma sakumaha pamundut anjeun  pleat dibungkus, kertas dibungkus,  kantong plastik, kotak keretas, kotak palastik
    kit dental  sikat huntu & 3G / 5G / 10g odol  dicitak kertas kantong kotak / kertas / ramah-eco kantong / pilem
    cukur kit  krim cukur agul & 10ml / 15ml
    cap pancuran  Warna béda jeung ketebalan
    sisir  bahan pp
    kit jahit  6 threads warna, 1needle, 1safe pin, 2button
    kasombongan kit  2cotton bal, file 1nail, hampang 3cotton, atawa naon baé kombinasi séjén
    selop  emboridary atanapi percetakan logo, bahan béda jeung outsole  1pair / kantong opp
    wadahna kosmetik Botol atanapi tube
     material PVC, pe, pepet, PETG
    awak Matt, ngagurilap, Tinted pagawean
     gaya Anjeun tiasa milih botol / tube ti ramatloka urang atawa bisa ngarancang  gaya kageulisan dumasar sasuai ka nu Anjeun
    percetakan logo Offset percetakan, percetakan UV, Golden / Silver Hot stamping
    jilid 20 ~ 300ml
    tipe cap Screw cap, flip luhur cap, cap emas / perak, emas / cap ngagurilap pérak

    Déskripsi sejenna ngeunaan profésional amenities amenities hotél tamu suplai hotél
     rentang Produk ngawengku: kit dental, kasombongan kit, kit cukur, jahit kit, loofah, kantong Saniter, sisir, sampo, conditioner, mandi gél, awak lotion.
     Kit dental ngawengku: sikat huntu na odol; kasombongan kit ngawengku: swab katun, file kuku na pilem katun; kit cukur ngawengku: agul jeung cukur krim; jahit kit ngawengku: jarum, threads, pin safey na fastener, jsb.
     Warna, ukuran sarta logo bisa ngaropéa sakumaha per syarat customer urang.
     Bungkusan nu: kalawan kotak kardus, kalayan kotak PVC, jeung kertas Daur mulang, jeung kantong PP, jeung kertas corrugated, jsb
     Sadaya produk bisa dihasilkeun dina sasuai ka nu Anjeun.
     Anjeun tiasa milih produk naon nu peryogi.


  • Saméméhna:
  • : Salajengna

  • 
    WhatsApp Online Chat !