FAQs

FAQ

Loba ditanyakeun

Anjeun pabrik atawa dagang parusahaan?  

Kami salah sahiji pabrik pangbadagna pikeun amenities hotél. pabrik urang boga experence leuwih ti 10 taun 'pikeun kosmétik, sabun, slippers, sikat huntu jeung asesoris disposable lianna.

Dimana ieu pabrik anjeun ayana? Kumaha carana abdi tiasa didatangan dinya? 

pabrik urang aya di Yangzhou Kota, nu kira 1,5 jam ti bandara Nanjing ku mobil atawa 2,5 jam ti port Shanghai ku karéta speed tinggi. Urang bisa nyokot anjeun nepi di bandara Nanjing atanapi stasiun karéta Zhenjiang. Warmly ngabagéakeun nganjang kami!

sertipikat nu anjeun gaduh?

Simkuring gaduh ISO, SGS, GMPC, FSC, FDA jsb

Kumaha carana sangkan pabrik anjeun ngalakukeun ngeunaan kadali kualitas? 

1, Simkuring gaduh sistem kadali kualitas ketat;
2, Kabéh bahan baku kami dipaké nyaéta lingkungan-friendly;
3, pagawe ahli paduli unggal rinci dina nanganan prosés ngahasilkeun sarta packing;
4, Departemen Control Quality nyokot jawab inspeksi kualitas dina unggal prosés.

Dupi anjeun ngalakukeun OEM? 

Sumuhun, urang tiasa ngalakukeun OEM / ODM produk nurutkeun rarancang Anjeun.

Kumaha carana abdi tiasa sababaraha sampel sarta katalog?

sampel bebas na katalog bisa disadiakeun haratis dina 24 jam.

Naon waktos kalungguhan anjeun?

Biasana waktos pangiriman kami téh 20-25 poé.

Hoyong Anjeun gawekeun AS?



WhatsApp Online Chat !