topeng panon 005

  • Logo & desain: ngaropéa
  • MOQ: 5000pcs
  • Port: Shanghai, Ningbo atanapi Guangzhou
  • jéntré produk

    Tags produk

    eusi 2.5mm bolu sareng 2 lapisan fabrics / manik styrofoam / sikina lavender-anyaman non atanapi customer diperlukeun keusikan jero
    warna ngaropéa
    beurat Sabudeureun 6g / pc
    gaya Kaluaran / mindahkeun panas / sulaman
    tali elastis lebar 5-20mm
    MOQ 1000pcs
    rarancang OEM, rupa desain urang sorangan pikeun Pilihan Anjeun, atawa nurutkeun karya seni Anjeun
    pamakéan Iinditan / kémping / saré / miara Panon
    pak-pakan Pita, kartu Warni, Straps Palang, kantong OPP, kantong PVC tur sakumaha pamundut anjeun

  • Saméméhna:
  • : Salajengna

  • 
    WhatsApp Online Chat !