Kosmétik Dina Tube014

  • Logo & desain: ngaropéa
  • MOQ: 5000pcs
  • Port: Shanghai, Ningbo atanapi Guangzhou
  • jéntré produk

    Tags produk

    item Ngaran kosmétik hotél
    packing Style Tube / botol / sachet / LIPI
    Bahan tube pe
    botol Bahan PVC, pepet, PETG, pe
    Botol / pipah Cap Screw CAP, flip CAP TOP, emas / perak CAP
    logo Sutra-screw percetakan, UC citak, iteuk LABEL
    kapasitas 10ML-200ML, urang bisa nyieun kapang ADN DESIGH AS sarat Anjeun
    cairan Warna AS per menta, Sakur COLOR
    Haruman cair BERGAMOT / SANDALWOOD / VERBENA / mint / Cologne / lidah / héjo tea / LAVENDER / zaitun minyak / PAWPAW / floral / Rosemary / melati / CLAIROL / ROJOICE / jahé / SCENTLESS jeung saterusna ......
    Liquid kami PARABEN FREE / alkohol FREE
    cairan Standar Atos jeung Eropah / Amérika baku, SASO baku
    Standar workshop GMPC sertifikasi

  • Saméméhna:
  • : Salajengna

  • 
    WhatsApp Online Chat !