Profil Perusahaan

bubuka parusahaan

  Didirikeun taun 2001, parusahaan urang aya di Yangzhou, Propinsi Jiangsu, Cina. produk urang anu rupa mimitian ti Asesoris Mandi, Asesoris pangkeng ka kosmetik Asesoris, jsb Saatos 16years ngembangkeun, elehan taunan urang geus ngaleuwihan 12 juta dollar. Sagedengeun ti eta, pikeun nawarkeun maneh teh layanan palanggan pangalusna jeung produk hebat, urang nyadiakeun anjeun kalawan proses produksi profésional, kontrol ketat ngeunaan bahan atah, sistem kadali kualitas lengkep sakumaha ogé kapasitas manufactory kuat.

pabrik anu kuat

Lokasina di amenity hotél kampung halaman, pabrik urang nyertakeun wewengkon total 6000 méter pasagi, kaasup 6 bengkel, gudang na 12 garis produksi. pangabisa suplai pabrik urang urang ngahontal 20 juta susunan tiap bulan. 150 pagawe dialam tim kadali kualitas urang bisa mastikeun produksi kualitas pangalusna.

kadali kualitas

Firstly, urang gaduh tim QC profésional ngadalikeun produksi. Bréh, urang kudu sagala rékaman lengkep pikeun produk nonconformity. Tungtungna, Kami ngalakukeun nitenan Konci relevan etik & hukum ti pamaréntah.

jasa ngaropéa

Ukuran, jenis & kelir bisa dijieun kana tatanan. Anjeun bisa ngirim kami tungtutan lengkep anjeun sarta kami bakal jadi gumbira nyiapkeun petik individual pikeun produk Anjeun kana resi inpormasi Anjeun. Sakali selections anjeun geus dijieun, anggota tim konsultan produk husus urang bakal bisa dipaké sareng anjeun pilihan penting grafis sarta waktu pangiriman.

Tim desain profésional  

Tim profésional ngawengku desainer jeung tanaga téknis. Tim urang mibanda kamampuhan pikeun ngarancang produk béda saperti per pamendak Anjeun.

Gawé babarengan

konsumén urang utamana datangna ngabentuk Amerika, Eropa, pasar tengah-upscale Asia. Sarta kami geus diékspor ka leuwih ti 70 nagara jeung wewengkon.

pak-pakan

The bungkusan produk boga kotak kardus, kotak keretas Daur mulang, kantong eco ramah-, kantong pe, kertas corrugated, PP pilem, kartu molotok. Jeung warna, ukuranana, percetakan logo sagala bungkusan 'bisa dilakukeun nurutkeun requests klien urang.

 

 



WhatsApp Online Chat !