• 223
  • 1243
  • 323
  • produk

    produk

  • certifications

    certifications

  • pabrik urang

    pabrik urang

  • TAROS KAMI

    TAROS KAMI

  • 1

Didirikeun taun 2001, parusahaan urang aya di Yangzhou, Propinsi Jiangsu, Cina. produk urang anu rupa mimitian ti Asesoris Mandi, Asesoris pangkeng ka kosmetik Asesoris, jsb Saatos 16years ngembangkeun, elehan taunan urang geus ngaleuwihan 12 juta dollar. Sagedengeun ti eta, pikeun nawarkeun maneh teh layanan palanggan pangalusna jeung produk hebat, urang nyadiakeun anjeun kalawan proses produksi profésional, kontrol ketat ngeunaan bahan atah, sistem kadali kualitas lengkep sakumaha ogé kapasitas manufactory kuat.

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20

WhatsApp Online Chat !