Shanghai Hotelex 2018

Më 26, 2018. Ne mori pjesë HOTELEX Shanghai Ekspozita. Këtë vit ne kemi ngritur markat tona JAWINKI dhe S'SHOWER, duke tërhequr më shumë klientë për të pyetur në lidhje me lehtësitë tona hoteliere dhe të nënshkruajë kontrata me ne.

5 (2)

5 (3) 5 (4) 5


Post time: May-15-2018

WhatsApp Online Chat !