SHANGHAI HOTELEX 2016

Më 28 mars, 2016, 8 shtabet e kompanisë sonë morën pjesë në Hotelex në Shanghai, e cila është hera e dytë që ne kemi marrë pjesë në një shfaqje ndërkombëtare, gjatë të cilit ne kemi tërhequr shumë më tepër klientë të rinj.
Hotelex, i njohur si shfaqje e madhe e tregtisë në Kinë, duke përfshirë fushat e mëposhtme: industrinë hoteliere, shërbimet për hotele dhe restorante, teknologjitë për hotele dhe restorante, stolisje, ushqim dhe më shumë, ka 60000 ㎡ në dispozicion për ekspozita dhe 751 ekspozues nga 19 vende.

1 (2)

1 (3)

1


Post time: Apr-10-2016

WhatsApp Online Chat !