France EQUIP'HOTEL 2016

Më 7 nëntor, 2016, 6 shtabet e kompanisë sonë shkoi në Paris për të marrë pjesë në Francë EQUIP'HOTEL vitin 2016. Kjo është një nga biggiest produkteve hotel ekspozita në Evropë, kemi pasur rast të mirë për të dini shumë furnizuesve hotelit evropiane dhe hotelet.
2 (2)

2


Post time: Nov-25-2016

WhatsApp Online Chat !