Party vjetor 2017

Më 24 dhjetor, 2017, më shumë se 200 shtabet e kompanisë JETWAY mori pjesë në partinë vjetore në katër pika Hotel në Yangzhou. Mbajtja e deri në pikën "çmim të mirë, cilësi më të mirë, shërbim më të mirë". Ne festoi suksesin në vitin 2017 dhe do të shikojnë përpara për të ardhmen. Ne duhet t'i japim klientëve tanë produktet më të mirë dhe më të mirë, si dhe shërbime të shkëlqyera në të ardhmen.              

4

4 (2)

4 (3)

4 (4)


Post time: Dec-28-2017

WhatsApp Online Chat !