Шангај Hotelex 2018

На 26-ти, 2018 Присуствувавме HOTELEX Шангај изложба. Оваа година ние се постави нашите сопствени брендови JAWINKI и S'SHOWER, привлекување на повеќе клиенти да се распрашува за нашиот хотел убавини и да склучат договор со нас.

5 (2)

5 (3) 5 (4) 5


Post time: May-15-2018

WhatsApp Online Chat !