ШАНГАЈ HOTELEX 2016

На 28 март, 2016 година, 8 штабови на нашата компанија присуствуваше на Hotelex во Шангај, кој е втор пат дека имаме присуствуваа на меѓународна, за време на кој ние го привлекоа многу повеќе нови клиенти.
Hotelex, познат како најголем саем во Кина, вклучувајќи ги следниве области: хотелската индустрија, услуги за хотели и ресторани, технологии за хотели и ресторани, декорација, храна и повеќе, има 60000 ㎡ достапни за изложби и 751 изложувачи од 19 земји.

1 (2)

1 (3)

1


Post time: Apr-10-2016

WhatsApp Online Chat !