Vanity kit 018

  • LOGO & DESIGN: Selaras
  • MOQ: 5000pcs
  • PORT: Shanghai, Ningbo utawa Guangzhou
  • Detail produk

    Tags Product

    item Name Hotel Vanity kit
    Kalebu Cotton pad, katun swab, file kuku, bal katun etc
    Logo OEM / ODM kasedhiya
    Dianggo Traveling, saben dina urip lan hotel
    packing tas OPP, kothak Paper utawa minangka panyuwunan

  • Previous:
  • : Next

  • 
    WhatsApp Online Chat !