SHANGHAI HOTELEX 2016

On 28th Maret, 2016, 8 tenaga saka perusahaan kita dirawuhi Hotelex ing Shanghai, kang wektu liyane sing wis sekolah ing show internasional, sajrone kita wis kepincut akèh klien anyar.
Hotelex, dikenal minangka gambar perdagangan paling gedhe ing China kalebu wilayah iki: industri hotel, layanan hotel lan restoran, teknologi pangan hotels lan restoran, hiasan, lan liyane, wis 60000 ㎡ kasedhiya kanggo pameran lan 751 peserta pameran saka 19 negara.

1 (2)

1 (3)

1


Post time: Apr-10-2016

WhatsApp Online Chat !