hotel jongkas 020

  • LOGO & DESIGN: Selaras
  • MOQ: 5000pcs
  • PORT: Shanghai, Ningbo utawa Guangzhou
  • Detail produk

    Tags Product

    item Name Sisir
    Material Plastik, kayu
    warna Putih, transparent, werna alam utawa minangka panyuwunan
    Logo Minangka requirement klien
    Koleksi Foldable utawa un-foldable,
    Bentuk minangka requirement klien 
    Dianggo Hotel, ngarep, njero ruangan, travel
    paket Akeh item, Opp tas, kothak karton
    volume Carton 500 / karton

  • Previous:
  • : Next

  • 
    WhatsApp Online Chat !