Kamar Hotel Setel 012

  • LOGO & DESIGN: Selaras
  • MOQ: 5000pcs
  • PORT: Shanghai, Ningbo utawa Guangzhou
  • Detail produk

    Tags Product

    item specification single rincian paket
    cairan werna Cairan lan gondho minangka panyuwunan  botol, tabung, sachet.
    Sabun werna sinetron lan gondho minangka panyuwunan  pleat kebungkus, kebungkus kertas,  tas plastik, kothak kertas, kothak plastik
    kit dental  sikat & 3G / 5g / 10g odhol  dicithak kertas tas kothak / kertas / Eco-loropaken tas / film
    Teeth kit  krim cukur silet & 10ml / 15ml
    tutup padusan  werna lan kekandelan
    Sisir  bahan pp
    sewing kit  6 Utas werna, 1needle, 1safe pin, 2button
    Vanity kit  2cotton bal, file 1nail, bantalan 3cotton, utawa kombinasi liyane
    Slipper  emboridary utawa printing logo, materi lan outsole  1pair / tas OPP
    wadhah kosmetik Botol utawa tabung
     materi PVC, PE, PET, PETG
    awak Matt, Shiny, Dangdut Sakit Kola
     gaya Sampeyan bisa milih botol / tabung saka situs web kita utawa kita bisa desain  gaya kaendahan adhedhasar kasenengan
    printing Logo Offset Printing, printing UV, Golden / Silver Hot Stamping
    volume 20 ~ 300ml
    jinis Cap Meneng tutup, loncat karo muter awak ndhuwur tutup, tutup emas / perak, emas / tutup mengilap perak

    Nang liyane babagan profesional fasilitas fasilitas hotel tamu sumber hotel
     sawetara Product kalebu: kit dental, Vanity kit, kit cukur, sewing kit, loofah, tas resikan, jongkas, sampo, kondisioner, perlu gel, body lotion.
     Kit Dental kalebu: sikat untu lan odol; Vanity kit kalebu: swab katun, file kuku lan film katun; kit cukur kalebu: silet lan cukur krim; sewing kit kalebu: jarum, Utas, pin safey lan Fastener, etc.
     Warna, ukuran lan logo bisa selaras minangka saben kasenengan customer kang.
     Packaging: karo kothak karton, karo kothak PVC, karo Daur-ulang kertas, karo tas PP, karo kertas corrugated, etc.
     Kabeh produk bisa diprodhuksi ing kasenengan.
     Sampeyan bisa milih produk apa wae sing perlu.


  • Previous:
  • : Next

  • 
    WhatsApp Online Chat !