FAQs

FAQ

PITAKONAN PALING SERING

Apa sing pabrik utawa dagang perusahaan?  

We iku siji saka pabrik paling gedhe kanggo fasilitas hotel. kita pabrik wis experence luwih saka 10 taun 'kanggo Kosmetik, sinetron, sandal, sikat untu lan aksesoris nganggo liyane.

Where is pabrik Panjenengan located Aku bisa visit ana? 

pabrik kita dumunung ing Langkawi City, kang kira 1,5 jam saka bandara Nanjing dening mobil utawa 2,5 jam saka Shanghai dening Sepur kacepetan dhuwur. Kita bisa Pick sampeyan munggah ing bandara Nanjing utawa stasiun Zhenjiang. Becik welcome kanggo ngunjungi kita!

sertifikat kowe duwe?

We kudu ISO, SGS, GMPC, FSC, FDA etc.

Carane ora pabrik apa gegayutan kontrol kualitas? 

1, We duwe sistem kontrol kualitas ketat;
2, Kabeh bahan mentahan kita digunakake ana lingkungan-loropaken;
3, buruh pinter Care saben rincian ing nangani pangolahan prodhuksi lan packing;
4, Departemen Quality Control njupuk tanggung jawab kanggo pengawasan kualitas ing saben proses.

Sampeyan bisa nindakake OEM? 

Ya, kita bisa nindakake OEM / ODM produk miturut rancangan.

Aku bisa njaluk sawetara conto lan Katalog?

conto Free lan Katalog bisa kasedhiya kanggo free ing 24 jam.

Apa mimpin Panjenengan?

Biasane wektu pangiriman kita 20-25 dina.

Arep digarap US?



WhatsApp Online Chat !