topeng mripat 005

  • LOGO & DESIGN: Selaras
  • MOQ: 5000pcs
  • PORT: Shanghai, Ningbo utawa Guangzhou
  • Detail produk

    Tags Product

    isi 2.5mm karang karo 2 lapisan rasukan / manik Styrofoam / wiji Lavender-dirajut non utawa customer dibutuhake Isi utama
    warna selaras
    bobot Around 6G / pc
    Gaya Weton / transfer panas / bordir
    tali lentur jembaré 5-20mm
    MOQ 1000pcs
    desain OEM, macem-macem designs kita dhewe kanggo pilihan, utawa miturut kriya
    Dianggo Traveling / Camping / Turu / ngrawat Mripat
    packing Ribbon, SIM Colorful, nyudo Cross, tas OPP, tas PVC lan minangka panyuwunan

  • Previous:
  • : Next

  • 
    WhatsApp Online Chat !