company profile

introduksi Company

  Madeg ing taun 2001, perusahaan kita dumunung ing Langkawi, Langkawi Jiangsu, China. produk kita macem-macem kiro-kiro saka Aksesoris Kamar Mandi, Aksesoris Kamar kanggo Kosmetik Accessories, etc. Sawise 16years pembangunan, turnover taunan kita wis ngluwihi 12 yuta dolar. Kejabi, kanggo kurban layanan pelanggan lan produk Fantastic, kita menehi sampeyan karo proses produksi profesional, kuat kontrol saka mentahan materi, sistem kontrol kualitas Complete uga kapasitas pabrik kuat.

pabrik kuat

Dumunung ing amenity hotel ing kutha asale, pabrik kita kalebu area total 6000 meter, kalebu 6 pelatihan, mining lan 12 garis produksi. kemampuan sumber pabrik kita tekan 20 yuta set saben sasi. 150 buruh experienced lan tim kontrol kualitas bisa mesthekake produksi kualitas paling apik.

kontrol kualitas

Sepisanan, kita duwe tim QC profesional kanggo ngontrol produksi. Sareh, kita kudu kabeh cathetan rinci kanggo produk nonconformity. Akhire, Aku mirsani kode sing cocog ing tumindak & hukum saka pemerintah.

layanan Customized

Ukuran, jinis & werna bisa digawe supaya. Sampeyan bisa ngirim kita panjaluk rinci lan kita bakal rena nyiyapake petik individu kanggo produk marang panrimo saka informasi. Sawise pamilihan wis digawe, anggota tim konsultan produk specialized kita bisa karo pilihan penting Graphic lan wektu pangiriman.

tim desain profesional  

tim profesional kalebu Desainer lan tenaga teknis. Tim nduweni kemampuan kanggo desain produk beda per gagasan.

Cooperation

Kita pelanggan utamané teka mbentuk Amerika, Eropa, pasar tengah-upscale Asia. Lan kita wis diekspor kanggo luwih saka 70 negara lan wilayah.

packing

Paket produk duwe kothak karton, kothak Daur-ulang kertas, tas ECO-loropaken, tas PE, kertas corrugated, PP film, kertu blister. Lan werna, ukuran, printing logo kabeh paket 'bisa rampung miturut panjalukan klien.

 

 



WhatsApp Online Chat !