• 223
  • 1243
  • 323
  • PRODUCTS

    PRODUCTS

  • sertifikasi

    sertifikasi

  • PABRIK kita

    PABRIK kita

  • KONTAK US

    KONTAK US

  • 1

Madeg ing taun 2001, perusahaan kita dumunung ing Langkawi, Langkawi Jiangsu, China. produk kita macem-macem kiro-kiro saka Aksesoris Kamar Mandi, Aksesoris Kamar kanggo Kosmetik Accessories, etc. Sawise 16years pembangunan, turnover taunan kita wis ngluwihi 12 yuta dolar. Kejabi, kanggo kurban layanan pelanggan lan produk Fantastic, kita menehi sampeyan karo proses produksi profesional, kuat kontrol saka mentahan materi, sistem kontrol kualitas Complete uga kapasitas pabrik kuat.

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20

WhatsApp Online Chat !